Protocol de verificació de funcionament

És indispensable fer aquest protocol abans de cada sortida. Aquesta formalitat, a part de verificar l'estat del DVA , ens permet revisar-ne el funcionament.

  1. Posarem en funcionament el DVA i observarem els indicadors que mostren l'estat de les piles per verificar-ne el seu estat. Cada marca té una manera diferent de mostrar el nivell de piles, cal mirar les instruccions.

  2. Una persona del grup posarà el DVA en recepció i s'allunyarà uns metres. La resta del grup passarà amb el DVA en emissió, un per un, per comprovar si són captats.

  3. Quan el grup sigui prou lluny, la persona del grup que estava en recepció passarà a emissió, i un altre membre del grup verificarà la correcta emissió del seu DVA.

  4. Finalment, aquest últim membre del grup passarà de nou a emissió.

Pàgines temàtiques relacionades

Mètodes d'ajuda a la decisió

Els mètodes d'ajuda a la decisió són mètodes ens ajuden a valorar l'estat de la neu i el temps, del terreny i del grup per a prendre decisions que ens permetin progressar...

Llegir més
Factor humà i bons hàbits

El factor humà, o més ben dit, els factors humans, són tots aquells factors que ens condicionen a l'hora de prendre decisions, i que normalment...

Llegir més
En cas d'accident

Quan una persona és atrapada per una allau, és vital actuar amb rapidesa.

Llegir més